Google Business View - Vastgoedbeleving
16016
page-template-default,page,page-id-16016,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Google Business View

We bedienen niet alleen makelaars, onze doelgroep is heel breed! Zo kunnen we voor ieder bedrijf een Google Business View maken!

Wat is een Google Business View?

Google Business View gebruikt dezelfde techniek als Google Street View. Bedrijven bieden bezoekers een interactieve tour met panoramische foto’s van 360 graden. De bezoekers bepalen zelf hun route en bepalen ook zelf waar ze naar willen kijken. Dat is de kracht ten opzichte van film: de bezoeker is ‘in controle’ en wandelt zelf door het bedrijf. Deze virtuele tour kan de basis vormen van de beslissing om offline ook naar het betreffende bedrijf toe te gaan. Daarnaast biedt de dienst een serie van tien ‘gewone’ foto’s, gemaakt van interessante bedrijfsdetails.

Voordelen van de Google Business View

  • Verhoogd zichtbaarheid in Google
  • Direct in Google+ Lokaal, Google Places en Google Maps
  • Uw bedrijf 24/7 toegankelijk
  • Te koppelen en in te sluiten in eigen website
  • Te gebruiken en koppelen met Social Media
  • Werkt ook op Smartphones & Tablets
  • Eenmalige investering
  • 100 000+ ondernemers wereldwijd gingen u voor

Hoe werkt het?

Google bedrijfsfoto’s en de bijbehorende 360°-tour worden uitsluitend gemaakt door de Google gecertificeerde fotograaf. Bedrijven kunnen zich via Google Bedrijfsfoto’s presenteren door middel van een virtuele tour. Deze tour is automatisch gekoppeld aan andere Google-producten en deelname aan Google Bedrijfsfoto’s leidt daarnaast tot prominentere aanwezigheid in de zoekresultaten van Google. De tour verschijnt in de zoekresultaten als klikbaar thumbnail. Google’s virtuele tour kan ook worden gekoppeld aan andere social media en kan eveneens worden geïntegreerd in de website van de klant. Voor bedrijven die zich nog niet hebben aangemeld bij Google + Lokaal, kunnen dit zelf doen of laten doen.

Wat kost het?
De prijs van een Google Business View is afhankelijk van een aantal factoren. Om u een indicatie te geven van de kosten, de vanaf kosten zijn vergelijkbaar met een kleine advertentie in een dagblad.

Nieuwsgierig naar dit mooie product? Bel voor meer informatie of maak direct een afspraak met onze gecertificeerde Google bedrijfsfotograaf! We bespreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Vrijblijvend bezoek van onze Google Trusted Photographer?

Maak eenvoudig een afspraak en bel 0226 33 66 96 of stuur een afspraakvoorstel via de mail naar welkom@vastgoedbeleving.nl

Voor vragen of suggesties over onze producten, neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.